Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

LEADER zoekt projecten die economie en/of leefbaarheid versterken!

26 februari 2021

Vind je dat de leefbaarheid van je dorp of buurt verbeterd kan worden en wil je dat zelf oppakken? En woon je in Zuidoost-Drenthe? Dan kun je mogelijk gebruik maken van het Europese subsidieprogramma LEADER. Op 2 maart van 19.00 – 21.00 uur vertelt Leader Zuidoost-Drenthe jou er graag alles over tijdens het webinar.

Webinar LEADER 2 maart 2021, aanvang: 19.30 uur – ± 21.30 uur

Het platteland laten bruisen, scoren met energie uit de regio en samen werken aan vernieuwende ideeën. Dat is kortgezegd LEADER, een Europees subsidieprogramma om het landelijk gebied vitaal te houden.  LEADER werkt met wat de mensen in het gebied zelf bedenken. Niet voor niets zeggen we: Aanpakken, bouwen op lokale kracht!

Vind je dat de leefbaarheid van je dorp of buurt verbetert kan worden en wil je dat zelf oppakken? Denk dan eens aan LEADER en ga er mee aan de slag.

De ingediende aanvragen worden beoordeeld door de LAG (lokale actiegroep). Deze bestaat uit overheden en burgers.

Wil jij ook een project indienen?

Kijk op de website van LEADER Zuidoost-Drenthe www.leaderzuidoostdrenthe.nl/aanvragen of jouw plan aan de criteria van het programma voldoet.

Van 1 april t/m 12 april 2021 is de 1e openstelling in 2021. In deze openstelling is € 450.000, — beschikbaar en er kan maximaal € 150.000,– per project aangevraagd worden.

De 2e openstelling in 2021 is van 10 mei t/m 25 oktober 2021.

Voor deze openstelling is € 200.000,- beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan aan via leaderzuidoost@drenthe.nl voor het webinar van 2 maart waarin we laten zien en bespreken wat je met LEADER allemaal kunt.

Je krijgt vervolgens een uitnodiging om online via MS TEAMS deel te nemen aan de bijeenkomst.

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.


© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X